Welkom

Exclusive Housing

Exclusieve huisvesting voor expats

Residence Port Brielle telt 29 luxe appartementen verdeeld over 4 woonlagen en waarvan 6 ruime penthouses met rondom het complex parkeerplaatsen op eigen terrein en een ondergrondse parkeergarage. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het huren van ondergrondse bergingen. Al onze appartementen beschikken over 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, een wasmachine en droger, een woonkamer met open keuken incl. vaatwasser en een balkon. Uiteraard zijn de appartementen voorzien van WIFI, televisie en airconditioning. Onze servicemanager staat dagelijks voor u klaar en zorgt dat eventuele problemen snel opgelost worden.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Residence Port Brielle, zodat ook u kunt genieten van een aangenaam en comfortabel verblijf.

 

Het leven als expat in Brielle

Aan de buitenrand van het historische vestingstadje Brielle vind u Residence Port Brielle. Dit schitterende appartementencomplex bestaat uit 29 volledig gemeubileerde appartementen waaronder 6 penthouses. Residence Port Brielle is gespecialiseerd in het huisvesten van werknemers welke werkzaam zijn in de regio’s Maasvlakte, Europoort, Botlek, Pernis, Spijkenisse en Rotterdam. Residence Port Brielle werkt nauw samen met een aantal gerenommeerde verhuurmakelaars welke gespecialiseerd zijn in het huisvesten van binnenlands en buitenlands personeel. Bent u als bedrijf of expat op zoek naar huisvesting voor uw of uw personeel, dan kan dit voor kort verblijf en voor lang verblijf. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw verhuurmakelaar. Voor een sfeerimpressie en overige informatie met betrekking tot de mogelijkheden welke Residence Port Brielle u te bieden heeft kunt vinden op onze website of volg ons op onze Facebookpagina. Het appartementencomplex staat bekend om haar centrale ligging ten opzichte van de projectlocaties in de haven van Rotterdam en omgeving. Door de vele mogelijkheden welke Brielle te bieden heeft is het voor u als huurder heerlijk vertoeven tijdens uw verblijf in uw appartement. De stad Brielle telt zo’n 400 monumenten waaronder een tal van nostalgische grachtenpanden. Gelegen in een prachtige woonomgeving met de gezellige binnenstad en recreatiegebied het Brielse Meer op loopafstand. Zo kunt u als huurder Met een tal van evenementen, restaurants, kroegen en winkeltjes is er altijd wel iets te beleven in de stad en dat allemaal op maar +/- 15 minuten afstand van de Botlek, Pernis, Spijkenisse, Rotterdam, Europoort en Maasvlakte.